14 август 2015 г.

Какво е необходимо, за да бъде ваканцията пълноценна ? 2015




Един летен шофьорски курс! Интензивен, разбира се, (защото 15 септември се задава) и споделен с приятели, за да не се разделяте с тях и да е забавно.
През месец август се провежда нашият специален, ваканционен курс за ученици и студенти.

Всеки записал се ще получи:
  • Интензивен 22-дневен курс, включващ пълния обем от теоретични и практически уроци, без оскъпяване за интензивност / т.е. бонус от 50 лв. /.
  • 10% намаление на редовната цена, при записване на двама или повече приятели / бонус от 35 лв. за всеки от приятелите /
  • Ваучер за безплатно възстановяване на контролни точки / т.е. бонус от 65 лв. / или ваучер за 10% отстъпка от цената на курса, които можете да подарите и на свой близък.
Този интензивен, ваканционен курс има за цел да ви научи на необходимото за кратък период от време и да ви доведе до успешния тест по шофиране. Подходящ е за тези, които имат ограничения във времето, искат да преминат своите тестове бързо и са готови да поемат по-голямо количество информация и шофиране на ден или на седмица.

Започваме веднага. Свържете се с нас, за да калкулираме цената и вашата индивидуална програма. Офисът на нашия учебен център е на ул. „Княз Борис І“ № 198 /до метростанция „Лъвов мост“/, след записване на всяко удобно за вас време на тeл.

0887 723 162





TrainingAutoGroup - София > office@drivingsofia.com