15 септември 2014 г.

Трябва да видите тази кола

Обикновено е нещо малко, блиндирана или  натъпкана със защитни функции, но страда откъм козметика... или изглежда страхотно, но не разполага с достатъчно мощност за битки.
До сега !
Представяме ви Mercedes S600 Guard, невероятно добре проектирана S-Class, която умело съчетава функционалност и външен вид.



S-класата е натъпкана със специална подсилена стомана, монтирана между купето и пасажерите, която осигурява защита от куршуми и ракетни снаряди. Колата разполага с ламинирани стъкла, покрити с поликарбонат, за защита от разбиване. Guard e проектирана да наподобява стандартната S-класа, но има и мигащи светлинни флагове, които да предупреждават простосмъртните, че някой важен е в превозното средство. S600  има също така подобрени спирачки, за да се справят с допълнителното тегло на бронята. Автомобилът се задвижва от 390 киловатов / 530 к.с. /, V-образен, 12-цилиндров двигател. Mercedes все още не разкрива колко ще ви струва този стилен брониран автомобил, но очаквайте да платите значително по-висока сума отколкото за стандартната S-класа.






TrainingAutoGroup - DrivingSofia.com